Monday, January 17, 2011

tolong la walau pun seringgit.

entry ni sedih sket.pless be serious.huahuahua
td macam biasala aku blog walking..and then aku terjumpa entry ni..
sedih.kite sebagai rakyat malaysia yang murah hati,
meh la kite bace...korg hati mulia,aku tau..kan??kan??
moh la kite.

tolong!! walaupun hanya 1 ringgit


beb.. gua menistis air mate tengok famili yg dalam kesusahan nie.. tolong lew bantu derang tak kire parti ape pun beb.. please.. Bantulah Adik Hairuman

"Salam sejahtera, Di sini Kami ingin berkongsi penderitaan adik hairuman dengan anda semua.Untuk makluman anda adik hairuman merupakan anak yatim piatu.Dia sudah kehilangan ibu bapanya sejak beliau berumur 5 tahun lagi .Hairuman merupakan anak keempat daripa 6 adik beradik dan dua orang kakaknya adalah golongan O...KU.

Kini hanya kakak hairuman yg bertungkus lumus menyara keluarga dengan pendapatan tidak seberaapa iatu dengan menolong suaminya menjual air buah.Sebelum ini Hairuman cuba membantu meringankan beban keluarganya dengan melakukan dua pekerjaan iaitu bekerja di kilang dan pemungut kelapa sawit. Malang menimpa keluarga ini apabila Hairuman ditimpa kemalangan semasa mwmungut kelapa sawit.

adik hairuman terkena kejutan elektrik akibat daripada kabel elektrik yg berkuasa tinggi yg tba2 terjatuh dan menimpa adik hairuman.Badan adik hairuman 50 peratus melecur dan memerlukan kos yang amat tinggi untuk menampung kos perubatan.Keluarga Adik Hairuman cuba meminta bantuan daripada badan2 yang berkenaan untuk membantu keluarganya dan dirinya tetapi sampai sekarang tidak mendapat sebarang jawapan...

Di sini kami merayu kepada tuan/puan supaya menolong adik hairuman..walaupun rm1 seorang sudah memadai meringankan beban adik hairuman.Marilah sama-sama kita membantu adik hairuman setakat terdaya.Disini saya sertakan bukti mengenai adik hairuman.


Disini saya sertakan nombor telefon Kakak Hairuman 0183807867 -Maryuni Bt Miskon


No Akaun :162030632448 Maybank


Alamat: no 28 jln desa mawar 2/11,seksyen 2,tmn desa mawar 45500 tanjong karang,selangoraku dapat entry ni dari blog incik ni dan gadis ini.

jadi,ape tunggu lagi???
kedekut sangat,xkan seringgit pun xdek??
jangan tipu la kalo malu nak derma seringgit pun.
pakai je maybank2u or cimb clicks.xdek org tau la.
skarang kan zaman internet...transfer fund rm1 pon boleh la skarang.
lagi banyak,lagi baguss..xdek la ko nak membazir duet ko tu bukan2 kan??
tapi kalau xdek sangat,xkan seringgit hamsap sangat??
jadi,ape tunggu lagi???
gerak la skarang!!

terima kasih kerana membantu. ^___^

No comments:

Post a Comment

http://www.loginwang.com/?a=olylda

klik jek kalo nak menang.......