Sunday, October 17, 2010

pendidikan sivik-kucing

haish,,tetibe aku rase macam lame lak aku xletak entri barumacam ade org bace jek,kalo sehari x post rase cm setaun..ececehh,oke aku tipu.hahahahahaa
ok,kali ni aku rase aku nk ckp pasal kucing laa..ko kenal x kucing??omputeh kate cat.baby kate "meeooww".hak3!lau ko xkenal lg mang ko nak mati esok luse la tuh.
aku ni cukup suke ngan kucing.cukup2 suke sampai aku xtau nak ckp suke cmne(tapi kdg2 aku mls nk lyn gak dorg ni.manje terlebey2.hak3)tgk,macam ni..

eish,seb bek bukan kucing aku.hak3!

tapi aku pelik la bile ader org takut@geli ngan kucing ni.ko knpe ek??kucing tu xgigit org pon,len la rimau.ko jeling eksen sket  jek die da ngap ko.bulu die ko geli?ko gi amik kucing arab tuh,konpem xgeli da.hahahahaha
ni la kucing arab.tetap maintain cute.haha


die tu manja,cute mcm aku,sweet,comel,gedik2 sket.penyayang plak tuh,pengasih,pemurah,oke cukup.aku da merepek.hak3!
ish,kalo ko tgk konpem ko geram macam nak tomoi2 jek.tapi kesian plak.hahahaha.dorg ni la tempat kite lepas tension kan.tol x??xpayah ttipu laa...hehehe.oke skg jom aku tunjuk kat ko ape mende kucing tuh.stakat kucing blkg umah tuh len cite la kan.itu aku rase ari2 aku da tgk.hahahaha
hewan ni memang pandai posing amik gamba kalo ko nak tau.sampai aku pn da heran.tapi xpe,aku lagi pandai amik gamba.kan cik shahida??hahahhahahaa
mase ni die dok pk,kalo la aku bule terbang.hahaha

aku nk tomoi die bule?? =p

ade style x??hahaha
sumpah kiuttt!!hak3!!
ape tgk2??

hahahahahahaa

ko cute ke die cute?hak3!


oke bye2.haha

aku mang suke la dorg ni. :)
p/s :Dari Ibnu Umar ra bahwa rasulullah saw bersabda,”Seorang wanita dimasukkan kedalam neraka karena seekor kucing yang dia ikat dan tidak diberikan makan bahkan tidak diperkenankan makan binatang-binatang kecil yang ada dilantai.” (HR. Bukhori) 
credit to http://google.com           

4 comments:

  1. cumil ny.....waaa..kite suke22..kite suke,....hehehhehe..

    P/s: pengemar kucing tegar...

    ReplyDelete
  2. tik tok : a'ah..mang saje amek yg comel2..hahahaaha

    ReplyDelete

http://www.loginwang.com/?a=olylda

klik jek kalo nak menang.......